Vinni, sød og single!

Jeg er født og opvokset i Holstebro, i 1987, ja jeg nærmer mig de 30, men ikke endnu.

Som tiden går og jeg lærer mere og mere omkring mig selv, ligger jeg mere og mere vægt på at være ærlig over for mig selv, jeg er 28, single og overvægtig. hvorfor er det de ord jeg sætter på mig selv, det er fordi jeg gerne vil arbejde med at komme længere med mig selv og min selv opfattelse. Som de fleste kvinder kan jeg sagtens finde alle mine fejl, men jeg er også rigtig god til at se alle de gode ting ved mig selv. jeg har masser af selvværd, og syntes til tider også at jeg er noget af en skønhed.

når man er den yngste af 3, og ens søskende flyttede ud da jeg var 10, er jeg nærmest et enebarn, og ja jeg er forkælet, jeg ved det, men jeg har arbejdet hårdt mit liv for at søge mine forældres erkendelse, og når jeg får den, nyder jeg det, de betyder alt for mig, mine forældre, og vi er meget tætte.

Jeg er et meget udadvendt menneske, og fortæller gerne omkring alt, lige fra min privatøkonomi, til mænd og ja alle mine mange opskrifter. jeg elsker at have mennesker omkring mig, dog elsker jeg også at være alene. sjovt, jeg elsker mange ting.

jeg bor i min ejerlejelighed, som jeg har ejet i snart 8 år, jeg burde sælge den, da jeg gerne vil videre i mit liv, men jeg er et stort rodehoved, som i en super samler, og meget en gris..

ja for at forklare min blogs navn; Dagdrømmer & Rodehoved, ja så der det nok de to ord der beskriver mig bedst.

Jeg arbejder meget med mig selv, og jeg vil vise hvem jeg er med personlige oplæg, hvor jeg ikke vil lægge fingere imellem.